Renoveringar

Vi renoverar allt från kök, badrum till totalrenoveringar invändigt och utvändigt samt så anlägger vi nya terrasser och tillbyggnader, vi utgår alltid från de bästa kvalitets materialen på rätt plats oavsett om det syns för ögat eller döljs under klinker golven.

Alla arbeten som rör förändringar på utsidan eller insidan tillhanda håller vi alla papper från komunen.

Vi arbetar också med reparera fuktskador i fastigheter och går till botten med problemen varför den uppstått utan att göra klistra på lösningar som döljer problemen för tillfälligt.

Terasser

Terasser

Vi gjuter terasser med fiberarmerad cement för att undvika sprickor vid anläggning dessutom lägger vi 8mm armeringsmatta i sandwich konstruktion.

Läs mer

Fasader

Fasader

Du har kanske ett äldre hus med flagnad fasad som behöver målas?
Varför måla år efter år?
Putsa fasaden istället! Vi lägger underhållsfria fasader t ex

Läs mer

Badrum

Badrum

Vi arbetar med skandinaviskt tänk när vi utnyttjar höjden under golvet så det finns plats för att montera golvbrunn direkt på golvet.

Läs mer

Kök

Kök

Vi installerar Tyska Kutchentime vilket gör det lätt för både Er och oss att planera köket.

Vi använder oss dock inte av laminatbänkskivor då dessa sväller av fuktigheten utan vi förser våra kök med spansk kvalitetsgranitskiva med underlimmad vask om så önskas.

Oavsett om det skall vara inbyggda eller rostfria vitvaror så ordnar vi det. Kakel och belysning väljer ni enligt era önskemål.

Läs mer

UteKök

UteKök

 

Vi platsbygger ert utekök enligt ert önskemål oavsett om det är ett utekök eller grillplats, Kanske en bänk med förvaring undertill.

Läs mer

Golvvärme

Golvvärme

Vi använder ett engelskt fabrikat på golvvärmesystem som heter ”Warm-Up”.
När man installerar dessa så isolerar man golvet först innan slingorna monteras.
Termostaten är digital och har dag och natt sänkning för energi besparing.

Läs mer

Fuktskada

Fuktskada

Fuktproblemen i Spanien växer med att det regnar oftare och mer.
Och alltför många hus har byggts för fort och har i större utsträckning använts av fuktsugande fasader.

Läs mer

Fasad Impregnering

Fasad Impregnering

Att impregnera husets fasad är en bra investering. Då detta skyddar mot inträngande fukt vid regn eller tvätt av terrasser. Det gör att huset håller sig varmt och torrt speciellt vintertid och för hus som ligger i norrläge.

Läs mer

Pool

Pool

Vi renoverar pooler till ny skick oavsett om det är en saltvatten pool eller en klor pool, ibland kan det behövas kompleteras med en trappa.

Läs mer

Totalrenovering

Totalrenovering

Vi är ett total entreprenad företag och utför totalrenoveringar i fastigheter invändigt som utvändigt vid olika projekt, så som byte av golv, fönster, innertak, river och flyttar väggar och byter inner/ytterdörrar.

Läs mer